Szegedi KK találkozó!!!

Mi ott leszünk! És Ti?!

A Szegedi Kulturális Kreatívok és a Szegedi Waldorf Társas Kör Egyesület szeretettel meghív és vár minden érdeklődőt 2012. augusztus 24-25-26-án reggeltől estig tartó közös gondolkodásra, véleménycserére és ALKOTÓ MUNKÁRA.

Találkozz személyesen Takáts Péterrel, Baji Bélával, Fogel Frigyessel, Dr. Szőke Henrikkel és még sok más előadóval.

Ez a közösség, ahol találkozhatsz a jövőt megváltoztatni akaró:közösségi kertek kedvelőivel, az alternatív energiafelhasználás, építészet és pénzhelyettesítő eszközök szakembereivel, valamint az ŐSI EGÉSZ-SÉG szemlélet elkötelezettjeivel.

Három nap, és két éjszaka együtt! Velünk!

Szuper EMBEREK, szuper FILMEK, szuper KIÁLLÍTÓK, szuper GONDOLATOK!

A gyermekedet se hagyd otthon, lefoglaljuk!

INFO: szegedikulturaliskreativok@gmail.com

Weboldalunk: Klikk ide!

One thought on “Szegedi KK találkozó!!!

 1. A Magyarok VIII. Világkongresszusának
  Záró-nyilatkozata

  Elfogadta a Magyarok VIII. Világkongresszusának Záró-konferenciája,
  2012. augusztus 20-án, Budapesten
  2012. augusztus 15-20. között Budapesten ülésezett a Magyarok Világkongresszusa
  Jövő a Szent Korona jegyében címmel.

  Az 1929-ben életre hívott és a trianoni békeparancs következtében szétdarabolt, majd képviselet nélkül hagyott egyetemes magyar nép legitim képviseletére hivatott testület, ezen VIII. ülésén tíz szakmai konferencia keretében tárgyalta a magyar nép sorskérdéseit: föld-víz-élelem, népegészség és demográfia, népjólét, őstörténet, kultúra, borászat, a rovásírás világhálós szabványosítása, Petőfi Sándor halála, Teleki Pál miniszterelnök halála és a nemzetstratégia témakörökben[1].

  A Magyarok VIII. Világkongresszusa kidolgozta és elfogadta a magyar nemzet új meghatározását, amelynek középpontjába a magyar nép és a magyar nemzet által évszázadok közjogi harcai árán kialakított államot, a Szent Korona országát helyezte, amelyben a legmesszebbmenően érvényesítették az Isten arcmására teremtett minden egyes ember és nép egyenlő méltóságát.

  A magyar nemzet új meghatározása, avagy a nemzet új, magyar meghatározása, amely a mély válságban vergődő világ minden állama részére követhető példa lehet, – hét oldalas dokumentum alakjában – jelen Záró-nyilatkozat szerves részét képezi.

  Annak a nagyvonalú állami berendezkedésnek fejében, amely évszázadokon keresztül lehetővé tette, hogy a Szent Korona országában a későbbi trianoni utódállamok államalapító nemzetei fejlődhessenek, elvárjuk, hogy e nemzetek rögzítsék alkotmányukban azt a tényt, hogy az uralmuk alá politikai kényszerrel sodort magyar nemzeti közösségek továbbra is, és megváltoztathatatlanul a magyar nemzet részei.

  A Magyarok VIII. Világkongresszusa és az általa elfogadott új nemzet-meghatározás a legfőbb nemzetstratégiai feladatnak Magyarország alkotmányos jogfolytonosságának helyreállítását jelölte meg.

  Határozatunkat abban a meggyőződésben fogadtuk el, hogy történeti alkotmányunkon kívül nincs és nem is lehet életképes magyar nemzet.

  A Magyarok VIII. Világkongresszusa ennek érdekében a magyar állam köztársasági elnökéhez, országgyűléséhez és kormányához fordul, és kéri az alkotmányos jogfolytonosságot helyreállító nemzetgyűlés haladéktalan összehívását.

  A maga részéről a Magyarok VIII. Világkongresszusa felkéri és meghatalmazza Rácz Sándort, az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc élő hősét, az ország egyetlen, forradalmi legitimitással rendelkező karizmatikus vezetőjét, hogy legyen ennek az ügynek a magyar állam intézményei felé a képviselője.

  Egyben meghatalmazza, hogy a megalakítandó nemzetgyűlés felsőházi elvű képviselőinek felére jelöljön erre a feladatra általa alkalmasnak tartott személyiségeket.

  A Magyarok VIII. Világkongresszusa figyelmeztet arra, hogy amennyiben nem lehetséges a magyar földet magyar nemzeti tulajdonban megtartani, Magyarországnak – ha élni akar – ki kell lépnie az Európai Unióból.

  A Magyarok VIII. Világkongresszusa számos, a magyar nemzet élete és jövője szempontjából életbevágóan fontos határozatot hozott, amelyeknek teljes köre jelen Záró-nyilatkozat szerves része.

  Budapest, 2012. augusztus 20.
  A Magyarok VIII. Világkongresszusa

  Elfogadta a Magyarok VIII. Világkongresszusának Záró-konferenciája
  A kiadmányt hitelesíti Patrubány Miklós István Ádám, a Magyarok Világszövetségének elnöke

  Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

  [1] 1. “Nem én kiáltok, a föld dübörög…” – Konferencia földről, vízről, élelemről
  2. In vivo – Demográfiai és orvoskonferencia a magyar népet sújtó betegségekről
  3. Mindennapi kenyerünk – Népjóléti konferencia
  4. Szkíták és magyarok, hunok és magyarok, avarok és magyarok – Őstörténeti konferencia
  5. A Fény üzenete – Kulturális konferencia
  6. “Radványi Jenő” borászati konferencia és borverseny
  7. Élő rovásírás – Kerekasztal a székely-magyar rovásírásról
  8. “Hamvaidnak elhozás végett…” – Konferencia Petőfi Sándor haláláról
  9. Konferencia Teleki Pál miniszterelnök haláláról
  10. Jövő a Szent Korona jegyében – Nemzetstratégiai konferencia

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s