Hümm…

Az emberi lakosság “nagy selejtezése” csendben elkezdődött. Rejtetten, alattomosan és könyörtelenül. Igen, egy globális emberírtási napirend életbe lépéséről van szó. És ahogy ez a szemünk előtt lejátszódik, az emberi faj túlnyomó többsége eltűnik majd a génállományból. Genetikailag megsemmisül. Vajon Ön és létező vagy leendő utódai túlélik? Amit ez a cikk bemutat az az, hogy mi az igazi fenyegetés ebben a világban, és hogy lehet megőrizni utódaink genetikai integritását. Hogyan védekezhetünk? MIÉRT van napirenden a globális elnéptelenítés? Minél jobban megérti ezeket a válaszokat, annál nagyobb az esélye a túlélésre a nagy emberírtásban. Először is, hadd utasítsak el minden olyan elképzelést, hogy a nagy selejtezésre valami fantáziadús összeesküvés-elmélet lenne. Ebben a világban Bill Gates és Ted Turner nyíltan megvitathatják hogyan csökkenthetik a világ népességét 90%-al. Bill Gates, különösen boldogan finanszíroz meddőségi technológiákat, és GMO vakcinákat melyek mindegyikét szándékosan úgy tervezték, hogy meddőséget okozzanak, vagyis megakadályozzák az új babák születését. A Bill és Melinda Gates Alapítvány például jelentős támogatást biztosított a University of North Carolina meddőséget okozó ultrahang technológia kifejlesztésére, amely az emberi spermiumokat életképtelenné tenné legalább hat hónapig. Már a BBC is bemutatta, ez a technológia hatékonynak bizonyult patkányok esetén, és ez csak egyike a 78 különböző kutatási projektnek, amelyet a Gates Alapítvány finanszíroz “Globális Egészségügyi Programok” égisze alatt. Ahogy Bill Gates 2010-ben kifejtette, a népirtást oltások használata révén idézné elő. “A világon ma 6.8 milliárd ember él, ami nemsokára 9 milliárdra változik. Viszont ha igazán nagyszerű munkát végzünk új oltóanyagok, és deproduktív egészségügyi szolgáltatások által, ezt a számot 10 vagy talán 15 százalékkal is csökkenteni tudjuk.”

“A gyengék eliminálása”

A globális vezetők ilyen vágyait nem is titkolják. Vagyis a vezetők szerint “az állomány selejtezése” az emberiség szempontjából valójában csak egy jó tett. Lehetővé teszi azt, hogy az emberiség erősebb legyen, ugyanúgy, ahogy a gyengék természetes szelekciója zajlik egy csorda vadállat esetében, ami javítja a megcélzott faj összesített génállományát. A globalisták azzal érvelnek, hogy a mai emberi génállomány leállt. A gyenge és a buta emberek ugyanúgy képesek szaporodni, mint mindenki más – ha nem még inkább. Az emberi génállomány valójában hanyatló tendenciákat mutat- mondják, és az egyetlen módja annak, hogy azt visszahozzák arra a pontra, ahol egy faj fejlődni képes az az, hogy eliminálják azokat, akik nem elég okosak ahhoz, hogy helyet érdemeljenek az emberi génállományban. Ez persze, eugenika: az emberi faj javítása népírtás útján.

A modern eugenika

A mai modern eugenikusok ettől azért finomabb módon manipulálják a lakosságot. Rájöttek tapasztalat útján, hogy a nyílt hadviselés gyakran a visszájára fordul. Tehát müködnek a háttérben szépen kidolgozott módszerekkel és megvalósítják ádáz terveiket. Ezen módszerek közé tartozik az emberek meggyőzése, hogy genetikailag módosított élelmiszereket fogyasszanak -, amelyek terméketlenséghez vezetnek – fluoridos vizet igyanak, oltóanyagokat, szintetikus vegyszereket használjanak, amely növeli a vetélések számát és egyébként is drasztikusan csökkenti a szaporodási rátát. Tény, hogy a  mai eugenika áldozatai saját akaratukból állnak sorba orvosuknál az influenza elleni oltóanyagért.

A nagy intelligencia teszt

Úgy tünik, hogy a népírtó vakcinák, a génmanipulált élelmiszerek, élelmiszer-adalékanyagok, gyógyszerek és egyéb szintetikus vegyszerek egyfajta intelligencia tesztként működnek a lakosság számára. Azok, akik rendszeresen oltatják magukat, nem vinnék el a pálmát ezen a teszten. Az ostoba emberek – a “haszontalanok” – eltávolítása a génállományból lenne a globális vezetők egyik célja. Így a vakcinák tökéletes szűrőként müködnek és eltávolítják a “hülye gének”-et az emberi génállományból. Az oltóanyagok rejtett rákot okozó vírusokat tartalmaznak és több emberi generációban is jelen lesznek. Az SV40 vírus bevezetésre a polio oltással került sor az 1950-es években. A beoltottak unokáiban ma is fellelhető ez a virus. Ezt olyan vezető tudósok vallották be nyíltan, akik ezeket a vakcinákat létrehozták. Eközben az oltóanyagok hatékonyságáról szóló jelentések tökéletesen fabrikáltak, ahogy két tudós le is leplezte a tudományos csalásokat. Mellesleg sok gyógyszer közvetlenül okozhat meddőséget. A Propecia nevü kopaszodásra felirt gyógyszer terméketlenséggel és ejakulációs zavarokkal függ össze.

A játék megy: ki éli túl?

Ön csak egy versenyző egy “reality show” “Túlélő” nevü játékában. Ha nyer, túlél, génjei tovább öröklődnek és a jövőbeli emberi fajt fogják képviselni. Ha veszít, ennek ellenkezője történik. A NaturaHirek intelligens olvasóinak szeretném megmutatni hogyan lehetséges kijátszani a globális elit terveit. Bill Gates-et akarom megverni saját játékában. És a túlélés, nyerés.

A túlélést és termékenységet fenyegető 7 tényező

1) A génmanipulált ételek fogyasztása – reproduktív zavarokat eredményez bármely emlős fogyasztja azokat. 2) Az oltóanyagok – Tele vannak rejtett rák virusokkal és vegyi segédanyagokkal. Az oltóanyagok a fő okai a mai megnövekedett számú meddőségi eseteknek, születési rendellenességeknek, spontán vetéléseknek. 3) Chemtrail-ek: a repülőgépek húzta fehér vegyi csíkok, amelyek még véletlenül sem kondenzcsíkok. A következőket tartalmazzák: alumínium, bárium és más nehézfémek… A chemtrail-ek mérgező fémekkel telítik meg atmoszféránkat, amelyek hátrányosan befolyásolják az agy működését és az idegrendszer funkciót. Légzőszervi megbetegedéseket és asztmát is okozhatnak. Hozzájárulhatnak születési rendellenességek és deformitások kialakulásához, de a részleteket tovább kellene vizsgálni. 4) Vényköteles gyógyszerek – vényre kapható gyógyszerek és a kemoterápia DNS károsodást okozhatnak, elősegítik az impotencia kialakulását és csökkentik a spermiumok és a petesejt minőségét. 5) Élelmiszer-adalékanyagok – ezek a vegyi anyagok károsítják a DNS-t, a petesejt minőségére is hatással vannak és meddőséget okozhatnak.  Az élelmiszerekben lévő mérgek mint a nátrium-nitrit (szinte minden feldolgozott húsban van), ízfokozó anyagok, aszpartám és kémiai tartósítószerek a felelősek ezért. 6) A biológiai fegyverek – egy lehetséges “gyorsan ölő módszer”.  A világ kormányainak végül is kényelmes lenne ezt a népírtó formát választani, miközben majd találnak valami fiktív terrorista csoportot, akire rákenhetik az egészet. 7) Az élelmiszer-fasizmus – vállalatok, mint a Monsanto teljes globális uralomra törekszenek az egész élelmiszer-ellátásban. Ez a koncepció az úgynevezett “élelmiszer-fasizmus”, és lehetővé tenné azt, hogy a vállalatok és kormányok eldöntsék, ki eszik és ki éhezik. Ami ezután következik, az az, hogy hogyan lehet mindezzel felvenni a harcot.

10 stratégia túlélési esélyeink növeléséhez

1) Kerüljön minden mérget – Ez azt jelenti, hogy ki kell küszöbölnie minden génmanipulált, fluoridot, aszpartámot tartalmazó terméket, mesterséges illatanyagokat, mesterséges gyógyszereket, kémiai élelmiszer-adalékanyagokat és egyéb szintetikus vegyszereket. A legtöbb családnak ez azt jelenti, hogy teljesen ki kell beleznie a kamrát, fürdőszobát és garázst a vegyi anyagok és vegyszerek eltávolítása érdekében. Ne feledje: a globalisták nem fogyasztanak génmanipulált termékeket és kizárólag organikus ételeken élnek. Azon csodálkozik miért? 2) A megfelelő táplálkozás védi a DNS-t- és létfontosságú. A helyes táplálkozással (szuperételek, magas ásványianyag, antioxidáns tartalom, növényi koncentrátumok, stb) lehet megakadályozni a DNS-károsodást. Fontos az alacsony szintű sugárzásra való odafigyelés, valamint a mérgező vegyszerek kerülése. Mindenekelőtt, a helyes táplálkozás növeli a reproduktív egészséget, a sperma minőségét, a petesejt minőségét és még az agy működését is. 3) Kerülje az oltásokat. Gyermekeknél lenne ez a legfontosabb – ez egy kulcsfontosságú védekezés a nagy selejtezés ellen. 4) Termeljen meg mindent saját magának. Az egyetlen étel, amiben bízhatunk az az, amit mi magunk termelünk. A “családi ereklye” magvak használatával táplálja testét és agyát. Tegye el a magokat és minden évben ültesse el őket. 5) Tanuljon önvédelmet. Legyen felkészülve arra, hogy fizikailag is megvédje életét, otthonát és vagyonát fosztogatók, bűnözők, betörők elől. 6) Utasítsa el a többségi propagandát – ne figyeljen oda az agyzsibbasztó propaganda áradatra. TV és rádió helyett váltson megbízható, igazságkereső weboldalak tanulmányozására. 7) Ne próbáljon “megmenteni” mindenkit. Felesleges idővesztegetés lenne. Sokan teljesen reménytelenek ,mert abszolút elutasításban élnek.  Inkább szövetkezzen más, tudatos és tájékozott túlélővel. Készségek és ismeretek megosztásával növelheti erejét.  Van erő a számokban. 8) Emlékezzen az alapvető szükségletekre.  Élelmiszer, víz, hő, menedék, sürgősségi ellátás, önvédelem, kommunikáció lehetősége. Gondoskodjon utánpótlásról. 9) Képezze magát mentális alkalmazkodóképességre. A túlélés érdekében, nem engedheti meg magának, hogy valaha is “csőlátás”-ra korlátozódjon. A túléléshez tudni kell alkalmazkodni, megoldani a problémákat, és erőforrásokat innovatív módon használni. Szüksége lesz rá, hogy rugalmas legyen. 10) Kerülje a sugárzásnak való kitettséget. Semmi sem okoz DNS károsodást gyorsabban, mint a sugárzás és a körülöttünk lévő sugárforrások.  Kerülje a mobiltelefonok, intelligens mérőórák és még a wi-fi használatát is ha lehetséges.  A sugárzás károsodás összegződő, vagyis felhalmozódik a szervezetben, így egyre rosszabb lesz az idő múlásával, ahogy ismételt adag sugárzásnak van az ember kitéve.

Ne legyen áldozat. Legyen túlélő.

Forrás: naturahirek.hu

9 thoughts on “Hümm…

 1. Szegény szegény ember, akit kiborít íz”ezoterikus jelző”minden formája. Az ami hasznosuljon és ami káros eltávozzon, Mondat speciel egy 10 éves lánytól származik, aki majdnem anorexiás lett attól hogy a drága apukája halálra cikizte a mamáját hogy kövér!!(?? aki 55 kg!!) és ezért “nem volt kedve ” (??) enni.
  A világ az emberi hülyeségtől, vagy a vagyonszerzési mániától FÜGGETLENÜL IS járja a maga evolúciós útját, és szerencsére a változáshoz az ember a hülyeségeivel csak nagyon kis részben tud hozzájárulni.
  Fogadd meg a tanácsokat, ami tetszik, dobd ki azt ami bosszant vagy hidegen hagy, de NE ÍTÉLKEZZ, NE BOSSZANKODJ, ÉS NE HIDD HOGY MINDENKI ELLENSÉG, AKI MÁSKÉPP LÁT VALAMIT Ha lebonyolódott ez a mostani korszakváltás, majd megbeszéljük. Vagy itt a Földön, vagy odaát!! :-))

 2. Jézus figyelmeztet minket, többször is elmondja (olvasható a Bibliában!), hogy óvakodjatok a hamis prófétáktól, mert nagyon sok hamis követőm lesz… Szerintem idesorolhatók a “nagy ezoterikus – önjelölt – tanítók” is. Arra biztatnak, hogy ne foglalkozzunk a ránk leselkedő veszedelemmel. Gondolkodjunk csak pozitívan, és minden rendben lesz! Bravó nagy tanítók! Ez remek! Természetesen kell a pozitív hozzá állás, de nem szabad eltusolni azt, ami valójában az egész emberiséget fenyegeti. Ez a fenyegetés pedig sokkal nagyobb mérvű, sokkal több ember életét fogja kioltani, mint a két Világháború együttvéve. Ez pedig azt jelenti, hogy KITÖRT A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ! Igenis figyelmeztetni kell az embereket, és el kell mondani, hogy mivel tudnak – ha tudnak egyáltalán – védekezni, életüket és családjuk életét menteni. Felháborít az ezoterikus “tanító”, aki szavaival arra biztat, hogy nyugodtan egyél mindent, elég ha azt mondod, hogy ami árt az eltávozzon! Emberek! Meg van a rák ellenszere! Nyugodtan menj kemora, sugárra, szedd be az összes gyógyszert, ami felírnak, ne aggódj a mellékhatásoktól, csak mond ki: “AMI HASZNOS HASZNOSULJON, ÉS AMI KÁROS ELTÁVOZZON!! ”

 3. közben meg a DNS nem egy állandó valami…,hanem az emelkedett tudatossággal, gondolati szinten befolyásolható….,

 4. Teljes mértékben egyet értek Papp Antallal. Akik “spirituális tanitókká” lehetnek, mint akár én is, kötelességük, hogy megtanulják a világrend működését. És ebben a működésben bizony benne van a mindenféle létezés, a mindenféle “gonosz” is, hiszen ez az a poláris világ amire mi kíváncsiak voltunk!! És ebben bizony BENNE KELL legyen mindez, amiről a cikk ír. Kedves drága mesterem mesélte, hogy a nagymesterek akár a halálos adat többszörösének megfelelő ciánt is át tudnak úgy küldeni a szervezetükön hogy nem érinti őket!!
  NE PRÓBÁLJA KI SENKI! BIZTOSAN NEM SIKERÜL SENKINEK!!
  Viszont arra nagyon sokan képesek, hogy azokat az anyagokat, ami esetleg árthatna a szervezetünknek, a saját rezgésük megváltoztatásával semleges anyaggá, alakítja át, és mert nincs velem egy “hullámhosszon, igy nem is hat rám!
  ” Kisunokámnak van egy szenzációs mondata, amit az asztali áldásnál elmond!!
  ” Aki ételt italt adott, annak köszönök mindent és hálát adok érte, AMI HASZNOS HASZNOSULJON, ÉS AMI KÁROS ELTÁVOZZON!! ”
  És boldogan megeszik mindent, mert tetszik neki az étel!!! Jó megoldás. Mág templombajárók sem vagyunk, csak önkéntelenül hálát adok annak aki lehetővé teszi, hogy könnyebb legyen az életem.
  Én személy szerint nem is forditok ilyen “kellemetlen” dolgokra figyelmet. Ott veszem a dolgaimat, amit megeszek ahol szerintem jó!! Nyers és bio italokat iszom, és egy 66 éves EGÉSZSÉGES nyugdíjas vagyok. Viszont én még egyszer sem gondoltam, hogy ez a világ az ellenségem.
  Az meg már egy másik történet, hogy az emberiség történetében -történelmében mindig benne van, hogy bizonyos időközönként kihal a jelentős része!! Mert ez a dolga, és mert nincs helye a megváltozott világban, és nem is érezné jól ott magát!!! ÉS EZ IGY TERMÉSZETES!!!!
  Aki “átsétál odaátra, szerintem észre sem fogja venni, mert csak egy dimenzióval odébbre kerül. Aki itt marad, annak lesz igazán sok sok és nagy változásokat elfogadó nehéz helyzete. De ő meg már erre volt kíváncsi, hát tessék élvezze azt!! :-D De minek aggódni a holnapért, ha nem tudod befolyásolni.
  TE TEDD JÓL A DOLGODAT MA és ne hidd, hogy nincs rend ebben a világban!! :-)))
  Békét és harmóniát kívánok mindenkinek Forrai Ildikó

 5. Spirituális tanítóként Szeretném felhívni valamire a figyelmeteket. A cikk nagy részével egyetértek. DE! Figyeld meg magad milyen érzések keletkeznek benned amikor elolvasod a cikk bizonyos részeit. pl Amikor azt kéri, hogy tanulj önvédelmet, hogy meg tudd védni magad! Ha félelmet, és aggódást érzel a jövőddel kapcsolatban akkor potenciális áldozata vagy a jövőnek! A korszakváltás legfontosabb követelménye, ÉS A TÚLÉLÉS ZÁLOGA, hogy megtanulj megszabadulni minden félelemtől, aggódástól, tehetetlenség érzéstől, kiszolgáltatottság érzéstől, dühtől, gyűlölettől. STB. A Teremtés nagyon felgyorsult a korszakváltás miatt. Két korszak váltása (egy korszak 2160 év) mindig nagyon intenzív időszak. Az első és utolsó 50+50 év nagyon fontos időszak. Ezért van ennyi ember jelenleg a földön, mert minden lélek részt akar venni tevőlegesen ebben az időszakban. A világegyetem mindig a tökéletes egyensúly állapotában van, és mindig igazságos. TE TEREMTED MEG SAJÁT MAGAD VALÓSÁGÁT. Ha nem tetszik az amit látsz akkor változtass a gondolataidon. Vállald a felelősséget, az életedért. Gondolj arra amit szeretnél, szokj le a panaszkodásról, mások hibáztatásáról, az aggódásról, legyen a legfontosabb szándékod minden nap hogy jól érezd magad, és akkor nem kell azon aggódnod, hogy mi lesz holnap, mert a tapasztalatod is megváltozik, és semmi okod nem lesz panaszkodni. Az emberi DNS sokkal többet rejt mint azt gondolnánk. A “tudósok” szinte semmit sem tudnak róla. A föld rezgése nagyban függ, a rajta élő emberek tudatosságától, mivel szimbiózisban élünk földanyánkkal. Ahogy az új tudatosság egyre jobban terjed, és egyre többen élünk ÚJ EMBERKÉNT az új korban, a föld rezgése is változik. Ahogy a föld rezgése változik, úgy aktiválja a DNS-ben meglévő rejtett képességeit az emberi fajnak. Leginkább az újszülöttekben mivel a születés pillanatában alkalmazkodik a DNS, a föld rezgéséhez. Az emberi faj fejlődése sem állhat meg soha, mint más fejlődés sem. Ilyet is csak azok mondanak akik semmit sem tudnak. Legyél tudatos, Tájékozódj, válogasd meg mit eszel, mivel fürdesz, kerüld az oltásokat, ezek fontos dolgok, de a legfontosabb, hogy kezdj végre másként gondolkodni.

 6. mi már régóta próbálunk így élni de nagyon nehéz. Az élelmiszer része a legnehezebb…

 7. Hát ez ijesztő! Széles körben kell terjeszteni és össze kell gyűjteni minden anyagot evvel kapcsolatban.

 8. már csak azért is megszívlelendőek eme tanácsok, mert amíg “mi” kiderítjük-kiderítettük ezeket, addig “ők” – feltételezhetően -, újabb dolgokat találnak-találtak ki ellenünk. (szerény ismereteim szerint sem teljes a fenti felsorolás…)

 9. Legyen kötelező feltüntetni az élelmiszeren ha génmódosított alapanyagot tartalmaz.

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s